Как приготовить пузырьковый чай с медовой дыней

Kuidas valmistada mesimeloni mulliteed kodustes tingimustes ? 
Esiteks, mis asi on mesimelon? Kui sa seda ei tea, siis sa jääd paljust ilma! See on sama värskendav kui melon, sarnane kantaluupiga (aga roheline), mis on väga populaarne aasia kultuuris, eriti Hiinas. Maitse on ka kantaluupiga väga sarnane, aga ta on natuke magusam.

See kahvatu roheline melon on mesimeloni mullitee põhikomponent. Mõnes boba kohvikus tehakse seda mesimeloni pulbrist. Mis on ka hea aga mitte nii imeline ja värskendav, kui päris värske mesimelon.

Mesimeloni mullite on perfektne jahutus kuumal suvepäeval. Tavaliselt valmistatakse see smuutitaolise siidise tekstuuriga, et seda oleks mugav tarbida ja nagu iga smuuti suvel, on see tänu oma värskendavale maitsele väga sobilik!

Selle retsepti jaoks on vaja värskelt lõigatud mesimelonit.

Koostisosad, mida vajad värske mango mullitee valmistamiseks:

  • Peotäis värsket mesimelonit
  • Rohelist teed (lahtised lehed)
  • ½ tassi piimajooki (mandlipiim, sojapiim vms)
  • ¼ tassi valmistatud tapiokipärleid
  • Peotäis jääd

Kuidas valmistada mesimeloni mulliteed

Esimene samm mesimeloni mullitee valmistamiseks on panna vesi keema. Kuumuta vett seni, kuni see hakkab keema ning keera kuumus “keskmisele” astmele ja lisa sinna lahtised rohelise tee lehed. Sa võid kasutada mistahes endale sobiva firma teelehti. Tavaliselt meie kasutame lahtiste lehtedega Gunpowder rohelist teed. Lase teelehtedel kuumas vees tõmmata 3-5 minutit, olenevalt kui tugevat maitset sa eelistad. (Sa võid alati natuke kauem tõmmata lasta).

Kui sa oled oma tee maitse ja aroomiga Rahul siis jäta tee kõrvale jahtuma.

Senikaua kui me ootame, et tee jahtuks, saame muud asjad ettevalmistada. Meil läheb vaja peotäis tükeldatud mesimelonit, ülejäänud mesimeloni sa void süüa snäkkideks või säilitada hilisemaks. Aseta peotäis mesimelonit blenderisse.

Kui sul on mesimelon ettevalmistatud ja valmis blenderisse minema, lisame ülejäänud komponendid. Vali omale sobiv ½ tassi piimajooki (meile meeldib kasutada mandli -või sojapiima) ja lisa see blenderisse.

Lisaks piimajoogile läheb vaja peotäis jääd (purustatud või kuubikuid) ja lisa see samuti blenderisse. Selleks ajaks peaks tee ka olema jahtunud, see peaks olema toatemperatuuril. Lisa roheline tee samuti blenderisse ja blenderda kõik õhtlaseks seguks! Sa tahad saavutada rikkalikku ja siidist tekstuuri, mitte liiga vedelat ega liiga tükilist jooki.

Viimaseks sammuks võta klaas ja aseta selle põhja kõigepealt valmistatud tapiokipärlid. Peale valmistatud boba pärlite klaasi asetamist, kalla oma blenderdatud mesimeloni jook klaasi.

Lisa sellele suur boba kõrs ja naudi!

Bobatee.ee - Sinu lemmik Boba kohvik

Корзина для покупок